tirsdag den 12. oktober 2010

Baby kørepose

Til køreposer er der brugt 360 gr. Hjertegarn Vital superwash (maskinvaskes)
50 gr.= 115 m. 22p.x 27p = 10 cm pind 3,5 - 4

Jeg brugte pind 4,5 da jeg gerne vil have den løs/blød
Strikkede den i str. 0 - 3 mdr.
Opskriften er fra Drops baby 19/10
Der er mere garn tilbage så der bliver til et par vanter og futter.Tirsdag den 26.10 blev jeg færdig med at strikke køreposen, mangler kun at sy 4 knapper i for neden, jeg er i tvivl om de skal syes i inden i posen eller bag på posen... går lige i tænkeboksen lidt. (strikker på halsedisse)Torsdag den 14.-10.

Jeg var ved strikke Rikke http://www.garngalleriet.com/ i går med det rygstykke + 7 bundter, jeg havde strikket i råhvidt Vital superwash, der var fejl i indfarvningen.

Hun beholdt hele molevitten til representanten fra Hjertegarn, så han kan se fejlfarvningen.

Jeg købte 6 nye bundter i en blå farve,da jeg havde tre på lager, og heldigvis var det samme parti og farvenummer.Det blå garn er kommet på pindene.


Babykørepose

Jeg begyndte i sidste uge på en kørepose til det kommende barnebarn, opskriften er fra Drops baby 19-10.
De første par dage/aftener fik jeg hurtigt strikket to bundter og taget hul på det tredie, næste dag opdagede jeg at der var en anelse lysere.
Jeg havde købt 10 nøgler i en pakke der ikke var pakket ud, og med samme partinr. og serienr.......... for pokker da, hvordan kan det finde sted med den farve afvigelse, selv manden kunne se forskellen på det 3. bundt jeg var begyndt at strikke af.


Nåh det må hvile til tirsdag, så har Rikke åbent igen

Ingen kommentarer: